_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

MEDITACIONS EN EL DESERT

Agustí Calvet (Gaziel)

La Magrana

295 pàgines. 19 euros

El dietari més àcid de la història de les lletres catalanes. D'aquesta manera es poden definir les reflexions que el gran periodista va fer a partir de les notes que prengué des del 1936: ineficàcia i traïció de la burgesia; Anglaterra, la pèrfida... Estudi introductori excel.lent de Jordi Amat i pròleg de Pere Gimferrer.

EL SOPAR

Herman Koch

Traducció de Maria Rosich

Amsterdam

256 pàgines. 17,95 euros

Dos matrimonis —holandesos, classe mitjana-alta, amb una cultura considerable— conversen de tot, intentant esquivar el veritable motiu del sopar: parlar dels seus respectius fills adolescents, involucrats en un acte de violència vagament inspirat en el crim del caixer a Barcelona el 2005. Llibre de l'any 2009 a Holanda.

INDUSTRIALS I POLÍTICS

DEL SEGLE XIX

Jaume Vicens Vives i Montserrat Llorens

Vicens Vives

440 pàgines. 20,80 euros

Torna (és del 1958) gràcies al centenari del naixement de l'historiador un dels més clarividents estudis sobre els desacords Catalunya-Espanya a partir de l'esforç català de voler modernitzar l'Estat. La brillantor de l'autor fa la resta. Llorens ho tancà amb biografies de gent clau: Arnús, Güell, Prim... I, ara, Josep Fontana ho prologa!

L'HORITZÓ

Patrick Modiano

Traducció d'Eulàlia Sandaran

Proa

154 pàgines. 15 euros

Bosmans, des de fa anys ànima solitària, recorre pels carrers de Berlín a la recerca involuntària de Margaret, una dona enigmàtica perseguida per un individu perillós i a qui va conèixer molts anys enrere. Solituds i ànimes bessones. O sigui, autènticament modianesc...

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_