_
_
_
_
_
AGENDA

Filosofia visual a la Beckett

AGRUPACIÓN SEÑOR SERRANO

Sala Beckett

Del 29 de setembre al 16 d'octubre

Un home i una dona. Ningú més. Són els únics éssers vius que queden a la Terra i no poden tenir descendència. Els animals també han deixat d'existir. A banda de la parella, només hi queda un llimoner. I, en un intent desesperat per conservar els sabers de la humanitat i perpetuar els seus coneixements, intenten transmetre'ls a l'arbre. Saben, per endavant, que és del tot inútil. Són conscients, també, que l'acció no tindrà cap repercussió.

Aquest és el plantejament inicial de Contra.Natura, que es representarà a la Sala Beckett fins al 3 d'octubre. És la primera de les obres que Agrupación Señor Serrano porta a l'escenari d'aquest teatre. I també la primera oportunitat que tenen de mostrar a Barcelona de manera més continuada les seves creacions. Perquè el col.lectiu, que fusiona teatre físic amb dansa, música i videoprojeccions, restarà a la sala durant tres setmanes amb més propostes: El 6 d'octubre estrenaran Memo, una obra multidisciplinar que transcorre en el cervell d'una persona. Allà hi treballen tres performers, encarregats de mantenir i transmetre els seus records i les seves experiències. Però descobriran que la memòria, potser, és més caduca i mal.leable del que havíem pensat. "A l'escenari també hi ha deu magnetòfons, un vídeo, una sandvitxera elèctrica i molts globus inflats", explica Pau Casals, un dels tres membres estables de l'agrupació.

Complementaran l'estada a la Beckett amb un work in progress el 9 i el 10 d'octubre protagonitzat per una pluja àcida, terratrèmols i moltes gominoles Haribo. I al vestíbul, s'hi instal.larà cada dia una bicicleta amb què els espectadors podran gaudir d'un passeig ple d'emocions.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_