_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

'Pepperminta', W. Benjamin, G. Antonini, Casa Paloma

CINEMA 'Pepperminta'

El peculiar món de l'artista suïssa Pipilotti Rist arriba al cinema en un únic passi. Els tres protagonistes d'aquest film, Pepperminta, Werwen i Edna, lluiten com mosqueters perquè el món sigui més humà amb l'ajuda dels colors. Té tant d'efecte que sempre que apareixen tot canvia, de manera meravellosa, fins i tot la vida de les persones. (Cinema Alexandra. 5 d'octubre, 20 hores. 6,70 euros).

FILOSOFIA W. Benjamin

Amb motiu del 70è aniversari de la seva mort a Portbou, el Goethe Institut dedica un homenatge al filòsof Walter Benjamin amb una exposició de Francesc Abad i una sèrie de debats i projeccions durant tot el mes d'octubre. El dijous 7 d'octubre vinent, a les 19.30 hores, Abad, Reyes Mate, Pilar Parcerisas i Gerard Vilar debatran sobre Perill i coneixement. L'actualitat de Walter Benjamin. (Goethe Institut, carrer de Manso, 24-28, 4a planta).

CLÀSSICA G. Antonini

Pertanyent a la tercera generació dels músics especialitzats en la interpretació amb criteris històrics, aquest prestigiós flautista i director d'orquestra milanès, fundador del reputat conjunt Il Giardino Armonico, assumirà la temporada que ve la direcció del Festival Mozart de la Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Aquest cap de setmana en fa un avanç dirigint-la amb obres de Bach i Haydn. (Auditori de Barcelona. Dia 1, 21 hores; dia 2, 19 h i dia 3, 11 h).

RESTAURANTE Casa Paloma

"Busquem la simplicitat amb la màxima qualitat". Amb aquest bon propòsit es defineix Casa Paloma, un restaurant de carn que va obrir les portes a principi de mes. La seva singularitat, la barra d'steak tartar de fins a sis varietats. A Casa Paloma et posen la carn al plat sense més, fugen de les salses i les guarnicions. El nou restaurant és el més semblant a un bistrot, a França, o a un Steak House, als Estats Units. Se centren en tres tipus de carn, la raça angus, la frisian i la wagyu, i ben aviat la vaca rossa gallega. L'estil del local és informal i de tall industrial, les butaques són diferents les unes de les altres.

"Portar a terme la senzillesa és difícil, però és el que volem", explica Enrique Valentí, soci industrial de Casa Paloma. El preu mitjà per menjar-hi és de 40 euros. (Casa Paloma, Casanova, 209, Barcelona)

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_